DATE CONTACT

Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

TEL    0733.056.388
MAIL  info@arismobilier.ro

 


CUM COMAND?

Daca aveti o schita o puteti trimite pe e-mail, alaturi de cateva detalii despre mobilierul dorit (tipul de materiale, culoare, feronerie), pentru o evaluare de pret.

Daca nu aveti o schita, un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la dumneavoastra pentru a discuta informatiile necesare estimarii unui cost.

BLATURI DE LUCRU

FRONTURI MDF

Infiinţată în anul 1994 societatea ARI’s are ca obiect de activitate producţia de mobilier la comanda, oferind clienţilor noştri o gamă variată de modele şi un design inovator care să reflecte ultimele tendinţe în domeniu.

Dorinţa noastră este sa oferim clienţilor un ambient plăcut, atât pentru locuinţă, cât şi pentru spaţiul de lucru, şi un echilibru între calitate, design şi confort. Pentru a realiza acest obiectiv, la producerea mobilierului folosim o gamă variată de materiale, de diferite finisaje, culori şi dimensiuni.

Pentru o calitate superioară folosim materiale produse de companii profesioniste în domeniu, cum ar fi Kronospan, Egger, feronerie FGV, Hafele, Blum. Principalii noştri furnizori sunt: Arabesque, Regecy Company, Front MDF, Ambient-Metalcom, International Service, SEA.

Mobilierul este produs în fabrica proprie din Craiova, cu utilaje moderne (maşină de gaurit multiplu, maşină de frezat, maşină de aplicat cant ABS drept şi curb, circular debitare pal). Tehnologia modernă ne asigură o calitate exelentă şi un preţ rezonabil pentru mobilierul la comanda produs.

Vă invităm sa vizualizaţi lucrări realizate de firma noastră în galeria de imagini.

UA-49923135-1